LSV: Janković učesnik otimanja mandata i političkog torbarenja

Izvor: RTS, 11.Feb.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Janković učesnik otimanja mandata i političkog torbarenja

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je Marinka Tepić svojim potpisom kao članica Političkog saveta budućeg predsedničkog kandidata Saše Jankovića, priznala da je on "saučesnik u otimanju" mandata LSV.
"Učešćem u otimanju mandata, trgovanjem i političkim ''torbarenjem'' po Skupštini, kandidat Janković je na vrlo neslavan način pogazio svoje retoričke principe", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << LSV.
Liga je stoga pozvala Jankovića da utiče na vraćanje otetog mandata LSV.
Samostalni poslanik Marinka Tepić napustila je LSV, čime je ta stranka ostala na četiri poslanika u parlamentu i bez prava na poslanički klub, za koji je potrebno pet poslanika.
Lider LDP Čedomir Jovanović pristupio je potom klubu LSV u Skupštini Srbije.
Tepić se u petak u saopštenju predstavila kao članica Političkog saveta buduceg predsedničkog kandidata Saše Jankovića. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LSV SE OBRUŠIO NA JANKOVIĆA: Saučesnik u otimanju mandata koji se bavi političkim torbarenjem

Izvor: Kurir, 11.Feb.2017

..."Učešćem u otimanju mandata, trgovanjem i političkim 'torbarenjem' po Skupštini, kandidat Janković je na vrlo neslavan način pogazio svoje retoričke principe", navodi se u ošstrom saopštenju LSV..Lider LDP Ccedomir Jovanović pristupio je potom klubu LSV u Skupštini SrbijeTepić se u petak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.