LOŠE VESTI ZA LJUBITELJE SUNČANOG VREMENA: Danas toplo uz povremenu kišu, vetar jača, temperatura postepeno opada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 08:15

LOŠE VESTI ZA LJUBITELJE SUNČANOG VREMENA: Danas toplo uz povremenu kišu, vetar jača, temperatura postepeno opada!

Očekuje nas promena

U Srbiji danas promenljivo oblačno i toplo za ovaj period godine, u košavskom području i vetrovito. Slaba kiša se očekuje pre podne i sredinom dana, naročito na zapadu, jugu i istoku zemlje.

Vetar će biti uglavnom slab do umeren, ali u košavskom području i na planinama može biti jak, a na jugu Banata i olujnih udara.

Temperature će se kretati od 5 do 11 stepeni tokom noći, dok će dnevne maksimalne biti od 15 do 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stepeni. Tokom večeri se očekuje naoblačenje s kišom koje će se tokom noći proširiti na ostale delove zemlje.

U Beogradu danas promenljivo oblačno i relativno toplo za ovo doba godine, uz umeren do jak jugoistočni vetar.

Minimalna temperatura iznosi oko 10 stepeni, dok će maksimalna dnevna temperatura biti oko 18 stepeni.

Tokom noći se očekuje oblačno vreme s slabom kišom.

Narednih sedam dana u Srbiji se očekuje promenljivo oblačno i toplo vreme za ovaj period godine, s temperaturama većinom između 15 i 20 stepeni. U košavskom području i delovima planina će duvati umeren do povremeno jak južni i jugoistočni vetar, a u petak na jugu Banata mogući su olujni udari vetra.

Slaba kratkotrajna kiša može pasti ponegde u petak i subotu, a zatim ponovo od utorka. Takođe, temperatura će postepeno padati od utorka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preokret u Srbiji

Izvor: B92, 29.Feb.2024

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i dalje toplo za ovaj period godine.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.