LOPATOM I NOGOM MU ZADAO UDARCE PO GLAVI U Pirotu uhapšen nasilnik: Nakon svađe pokušao da ubije majčinog partnera

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 13:27

"LOPATOM I NOGOM MU ZADAO UDARCE PO GLAVI" U Pirotu uhapšen nasilnik: Nakon svađe pokušao da ubije majčinog partnera

Užas na jugoistoku Srbije

Kako mediji prenose, on je juče u niškom selu Ostrovica u dvorištu porodične kuće nakon svađe šezdesetogodišnjem muškarcu nakon svađe, lopatom i nogom zadao udarce u glavu.

Piroćanca (32) uhapsila je niška policija zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako saznajemo, on je juče u niškom selu Ostrovica u dvorištu porodične kuće nakon svađe šezdesetogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarcu, lopatom i nogom zadao udarce u glavu.

Šezdesetogodišnjak je prevezen u Univerzitetski klinički centar gde je ustanovljeno da je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu - saopštila je policija.

Kako saznajemo, pretučeni muškarac je u emotivnoj vezi sa majkom napadača a tačan razlog svađe koja se umalo kobno završila, još se utvrđuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.