LONCAR Smenjena direktorka bolnice u Loznici zbog smrti malog Radenka

Izvor: medio.rs, 12.Okt.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LONCAR Smenjena direktorka bolnice u Loznici zbog smrti malog Radenka

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je zbog smrti osmogodišnjeg dečaka smenjena direktorka Opšte bolnice u Loznici nakon što je inspekcija utvrdila da su napravljeni brojni propusti

Lončar je naveo da je u slučaju smrti dečaka inspekcija Ministarstva zdravlja utvrdila da nije postojao nijedan papir na osnovu čega bi se moglo utvrdii kako je dečaku dijagnostikovana povreda.

Ministar zdravlja je najavio da će u narednom periodu biti preduzete mere kako ne bi bilo moguće sakrivati greške lekara odnosno mere koje će preduprediti da kolege štite jedni druge.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Smijenjena direktorica Bolnice u Loznici zbog smrti dječaka

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016

LOZNICA - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je naložio smjenu direktorice lozničke bolnice i načelnika hirurgije, jer su rezultati nadzora pokazali da je bilo propusta u liječenju dječaka koji je preminuo nakon preloma ruke..."Pogledao sam rezultate i oni nisu dobri. Nije ispoštovano...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.