Izvor: B92, 15.Maj.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOKALNI IZBORI U CRNOJ GORI

Podgorica -- Demokratska partija socijalista, prema nezvanicnim rezultatima, pobedila je u opstini Danilovgrad, a projugoslovenska koalicija Socijalisticke narodne partije, Narodne stranke i Srpske narodne stranke u Budvi, saopstio je u sredu uvece portparol Centra za demokratsku tranziciju Ratko Konjevic. On je rekao da se u opstini Niksic, sudeci prema do sada prebrojanim glasovima, vodi "mrtva trka"

izmedju vladajuce koalicije DPS i SDP "Svi za Niksic - Niksic za sve" i projugoslovenske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koalicije SNP, NS i SNS "Zajedno za Niksic". U Crnoj Gori su u sredu odrzani lokalni izbori u 19 od 21 opstine. Odziv gradjana na crnogorskim lokalnim izborima do 17 sati premasio je 55 odsto, rekao je agenciji Beta portparol Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) Marko Blagojevic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.