LOCIRANA JE! Policija otkrila odakle je učenica koja je postavila UZNEMIRUJUĆU poruku na Instagramu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 14:52

LOCIRANA JE! Policija otkrila odakle je učenica koja je postavila UZNEMIRUJUĆU poruku na Instagramu

Oglasila se policija

Pripadnici policije Unsko-sanskog kantona identifikovali su maloletnu žensku osobu s područja Cazina koja je juče na Instagramu ostavila poruku da će pucati po svojoj školi, što je unelo veliko uznemirenje u javnosti.

Prema rečima Ale Šiljdedića, portparola MUP-a USK, policija je uz pomoć inspektora Federalne policijske uprave i njihovog odeljenja za borbu protiv sajber kriminala odmah preduzela aktivnosti kako bi se otkrila pozadina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i autor poruke.

- Policija ja izašla na teren i došlo se do saznanja da je objavu na društvenoj mreži Instagram postavila maloletna ženska osoba s područja Cazina. U ovom trenutku mogu potvrditi kako se ne radi o ozbiljnim porukama, već više o nesmotrenosti ove osobe koja je takvu poruku objavila na društvenim mrežama - potvrdio je Šiljdedić.

Inače, nakon poznatog slučaja u beogradskoj školi Vladislav Ribnikar, policija na ovim prostorima krajnje ozbiljno pristupa i istražuje ovakve i slične poruke koje promovišu ili podstiču na nasilje u školskim objektima.

Izvor: Srbija Danas/Nezavisne/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.