LJUDSKI: Žele da pomognu čoveku kojeg je tukao brojač putnika

Izvor: 24sata, 17.Nov.2014, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUDSKI: Žele da pomognu čoveku kojeg je tukao brojač putnika

Grupa Beograđana i Novosađana najavljuje akciju prikupljanja pomoći za čoveka kojeg je brojač putnika Stefan Đikanović pre dva dana nemilosrdno šutirao na vratima tramvaja.

Kako kažu, dirnula ih je priča o ovom čoveku koji, uprkos tome što teško živi hrani i desetak mačaka u jednom od beogradskih parkova.

- Svi smo videli snimak kako mladić u punoj snazi maltretira dekicu u centru Beograda, u 21. veku... sada je do državnih organa da se njime bave, a >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << naše je da pomognemo dekici, koji je tog dana pošao da nahrani mace pošto je prodao otpadne limenke. Pomoć će se prikupljati na dve lokacije, u Beogradu, kod šoping centra Ušće i u Novom Sadu, kod Spensa, u subotu sa početkom u 12 casova - obavljeno je na fejsbuk stranici „Pomoc za dekicu iz tramvaja i njegove mace".

Kako je za „24 sata" rekla Lijana Nešić, simboličnih 100 dinara biće dovoljno da se pomogne ovom humanom čoveku.

- Želimo da pomognemo pre svega njemu, a kupovinom hrane za mace on će svakako uštedeti više novca za svoje potrebe. Voleli bismo da mu pomognemo i na drugi način, ako bude želeo da prihvati takvu pomoć. Najpre ćemo razgovarati sa njim i pronaći ćemo način da mu pomognemo - kaže Nešićeva.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani pomažu starcu kojeg je tukao brojač putnika

Izvor: Blic, 17.Nov.2014

Beograđani i Novosađani žele da pomognu čoveku kojeg je Stefan Đikanović, brojač putnika na liniji 2 brutalno išutirao prošle srede...Njih je dirnula priča o humanom čoveku koji teško živi, ali uprkos tome uspeva da hrani i desetak mačaka u jednom od beogradskih parkova...- Svi smo videli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.