LJUDOŽDER

Izvor: Kurir, 15.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUDOŽDER

Meksički pisac horor romana Hose Luis Kalva Zepeda uhapšen kada je policija u njegovom stanu našla raskomadano telo njegove devojke

MEKSIKO SITI - Meksički pisac horor romana Hose Luis Kalva Zepeda (48) uhapšen je kad je u njegovom stanu policija našla raskomadano telo Alehandre Galeane, njegove devojke. Jedan deo tela nesrećne devojke bio je u zidnom ormaru, desna noga i desna ruka bez kostiju bile su u frižideru, a kosti u kutiji od žitarica bačenoj u smeće. Meso je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pronađeno spremljeno na šporetu. Kalva je priznao policiji da je meso svoje devojke kuvao, ali tvrdi da ga nije pojeo, objavljeno je iz državnog tužilaštva.

Policajci su u ponedeljak došli u njegov stan povodom istrage o nestanku njegove tridesetogodišnje devojke Alehandre Galeane. Policija je, nažalost, delove njenog tela našla razbacane po celom stanu. Na zidu je bila okačena fotografija glumca Entonija Hopkinsa kao ljudoždera Hanibala Lektora u filmu "Kad jaganjci utihnu".

"Policija čeka dokaze koji će potvrditi da je ubica pojeo svoju devojku Alehandru Galeanu, koja je bila samohrana majka", kaže portparol državnog tužilaštva Markos Hernandez.

U stanu su, takođe, pronađene beleške za njegov novi roman, pod naslovom "Hanibalski instinkti", navodi meksička štampa.

Kad je policija upala u njegov stan, Kalva je pokušao da pobegne skokom preko terase, ali ubrzo ga je udario automobil. Još se nije dovoljno oporavio od zadobijenih povreda, da bi bio službeno saslušan zbog zločina koji je počinio.

Kalva je pod istragom zbog ubistva i sakaćenja još dve žene, čiji su odsečeni delovi tela pronađeni u gradu i njegovoj okolini, objavilo je tužilaštvo. Jedna od njih je neidentifikovana prostitutka, čiji su ostaci nađeni u aprilu ove godine, a druga Hoseova bivša devojka, čije je telo pronađeno 2004. godine, potvrdio je državni tužilac.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.