LJUBISA SAMARDZIC SE I DALJE BORI ZA ZIVOT OTKRIVAMO VAM DETALJE IZ BOLNICE

Izvor: medio.rs, 24.Maj.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBISA SAMARDZIC SE I DALJE BORI ZA ZIVOT OTKRIVAMO VAM DETALJE IZ BOLNICE

Slavni srpki glumac i reditelj Ljubiša Samardžić prolazi kroz najteži period u životu.

Iako je delovalo da se uspešno oporavlja nakon operacije mozga koju je imao u decembru prošle godine, glumcu se pre nekoliko dana zdravstveno stanje pogoršalo i život mu ponovo visi o koncu. On trenutno boravi na klinici za hematologiju u okviru Kliničkog centra u Beogradu.

Njegovi najmiliji, supruga Mirjana, ćerka Jovana i unuci, stalno su uz njega. Iako zabrinuti za njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << život, trude da se pred njim budu hrabri.

- Pošto je dobio gliobastom na mozgu zbog nekih lekova koje je primao na drugoj klinici, stanje se pogoršalo, pa su ga prebacili na Klinički centar, odnosno hematologiju, jer su mu pali leukociti. Takođe, glumac ima pored svega i hroničnu limfocitnu leukemiju, a demencija mu je izraženija nego pre. Nalazi se u apartmanu i lekari se tamo bore za njegov život svim snagama - otkriva izvor "Pulsa" blizak Samardžiću.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.