LJUBAVNIK UBIO NATALIJU ZATO ŠTO MU JE UGROŽAVALA SREĆU: Nakon gnusnog zločina otišao kući - legao u postelju pored trudne žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 17:46

LJUBAVNIK UBIO NATALIJU ZATO ŠTO MU JE "UGROŽAVALA SREĆU": Nakon gnusnog zločina otišao kući - legao u postelju pored trudne žene

Osumnjičeni je opisao sebe kao žrtvu, a Nataliju (28) kao osobu koja ga je uhodila i ugrožavala sreću njegove porodice

Džoana S. (47) ušla je u sud u okrugu Koburg u Nemačkoj sa crno-belom slikom svoje mrtve ćerke Natalije (28). 

Nekoliko metara ispred nje, sakriven iza fascikle, sedeo je ljubavnik njene ćerke Konrad G. (29) i nacerio se, dok je na nogama imao lance.

Električar i baštovan Konrad G. optužen je za ubistvo iz nehata: nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je imao odnos sa Natalijom 11. maja 2022. godine, zadavio ju je i zatim sahranio u šumi. Kod kuće ga je čekala žena, trudna sa njihovim trećim detetom.

Međutim, Konrad je u svom priznanju opisao sebe kao žrtvu, a Nataliju (28) kao osobu koja ga je uhodila i ugrožavala sreću njegove porodice.

- To je bila promena od monotone svakodnevice u braku. Nisam je voleo - rekao je Konrad na početku procesa.

On se privremeno uselio kod nje, plaćao joj kiriju i izdržavao je, ali kaže da "nije prihvatila njegovu odluku da se vrati porodici". Tvrdi da se pojavila ispred vrtića njegove ćerke i škole njegovog sina.

- Morao sam da upotrebim silu da je se otarasim - rekao je on.

Konrad i Natalija našli su se 11. maja 2022. godine u Koburgu, a on je svojoj ženi rekao da ima sastanak u klubu. Tvrdio je da ga je Natalija na kolenima molila da joj se vrati.

Nije baš najjasnije kako su se Natalija i njegova žena Ela našle zajedno, ali je rekao da je odjednom čuo svađu u bašti.

- Došlo je do tuče između Natalije i moje žene Ele. Istrčao sam napolje, a moja žena, koja je bila u petom mesecu trudnoće, ležala je na zemlji dok je Natalija bila na njoj. Vikala je kako joj je uzela muža, a sada će joj uzeti i dete - ispričao je osumnjičeni.

Strahujući za život žene, udario je Nataliju u vrat ili glavu, a ona je pala na zemlju boreći se za vazduh. Elu je poslao kući, a kada se vratio u baštu, tvrdio je da je Natalija bila mrtva.

Nakon toga je otišao kući po selotejp i kese za smeće. Telo je umotao u stolnjak i spakovao u Natalijin Audi A6. U panici ju je zakopao negde u šumi. Sledećeg dana je odvezao automobil do Natalijinog doma i parkirao ga na parkingu.

Prvog dana suđenja ispostavilo se da je Konrad G. imao još četiri afere tokom neverstva sa Natalijom. Sudija Jana Huber želi da objavi presudu 9. maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.