LJUBAVNICA MU OSTAVILA BEBU: Novorođenče koje je Dragan našao ispred vrata NJEGOVO SOPSTVENO DETE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 07:55

LJUBAVNICA MU OSTAVILA BEBU: Novorođenče koje je Dragan našao ispred vrata NJEGOVO SOPSTVENO DETE?

Novorođenče koje je našao Dragan T. u svom dvorištu u selu Klenje kod Bogatića zapravo je njegovo sopstveno dete, koje je dobio s ljubavnicom, tvrde meštani sela, a u isto to veruju i neki od njegovih rođaka.

Ovu informaciju Dragan juče nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje.

- Neću ništa da pričam, istraga će sve pokazati. DNK ću dati ja, moja supruga i ta dotična dama, pa ćemo onda videti čije je dete - rekao je Dragan.

Na komentar novinarke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da celo selo priča da beba liči na njega, Dragan kaže: "Meni je drago, neka bude tako", i nije želeo više ništa da kaže, jer je istraga u toku.

Ivan T, rođak ove porodice, kaže da je Dragan dete našao u jutarnjim satima ispred kuće u Klenju, kod mašine za branje kukuruza, i da je dete njegovo.

- Čuo sam da je bebu ostavila neka žena iz Šapca s kojom je Dragan bio u vanbračnoj vezi. On ima svoju ženu i troje dece, a ovo je verovatno dobio s nekom drugom ženom, koja mu je bebu tu donela i ostavila. Čuo sam da je dete isti on! - rekao je Ivan.

Jedan od Draganovih komšija čak tvrdi da je žena koja je ostavila bebu, navodno, Dragana pozvala i obavestila ga o tome.

- Čuo sam da je to njegovo dete i da ga je ta žena zvala da kaže da je ostavila bebu. Kažu da postoje i snimci na kojima se vidi  auto koji je dovezao i ostavio novorođenče - rekao je komšija.

Inspektori su i subotu ujutru ispitivali ovu porodicu.

U Opštoj bolnici u Loznici su rekli da je u petak hitna služba u ovu ustanovu dovezla novorođenče iz Bogatića, muškog pola, u "dobrom opštem stanju" i da je smešteno u porodilište.

Dragan je bebu, zavijenu u ćebence, u petak našao u porodičnom dvorištu, nakon čega ju je odmah odneo do Doma zdravlja u obližnjem Bogatiću.

Medicinske sestre su, kako su mediji pisali, najpre pomislile da je čovek povredio ruku, pošto je upravo tako izgledala tek rođena beba u njegovom naručju.

Detetu je bio odrezan pupčanik i bilo je vitalno i zdravo.

I ministar Zoran Đorđević oglasio se ranije ovim povodom i kazao da će se raspitati o slučaju.

On je rekao da je zdravstveno stanje bebe odlično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.