LJUBAVNI TROUGAO Kako je jedan kučkin sin napravio dvema Beograđankama NAJVEĆU USLUGU u životu

Izvor: Blic, 11.Feb.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAVNI TROUGAO Kako je jedan "kučkin sin" napravio dvema Beograđankama NAJVEĆU USLUGU u životu

Kada na sajtu bilo koje firme kliknete na sekciju "O nama", svakako ne očekujete da ćete pročitati sledeće: "Ovaj brend je plod mašte dve mlade žene, koje su se zabavljale sa istim muškarcem, a da toga nisu bile svesne. Kada je prevara otkrivena, mlada žena koja je živela sama, ponudila je mladoj ženi koja je živela sa dvoličnim kučkinim sinom da postanu cimerke, i ona je to prihvatila".

.

Iza ove "ekonomske istorije" krije se priča o Beograđankama Danieli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Draganov (33) i Jasni Radoja (33), koje su se igrom slučaja našle u ljubavnom trouglu, iz koga su ipak izašle kao pobednice.

Kada su otkrile da se u isto vreme zabavljaju sa istim muškarcem, smislile su osvetu. Udružile su se, napravile zajednički brend i u isto vreme ga ostavile.

Drugim rečima, pokazale da umesto suparnica mogu biti uspešne saradnice.

Kako sada gledaju na situaciju u kojoj su se našle zbog jednog muškarca, kroz misteriozan osmeh odgovaraju za “Blic”:

- Generalno ljudi na tu priču gledaju, čini mi se, drugačije od nas. Po meni to je jedna predivna priča koja poručuje da u trenucima kada u životu imamo kontraste, kada nam se dešava nešto što nam se ne dopada, da zapravo posle toga ide najbolje. Tako da je plod cele te priče naš brend - "Bleyzer" - kaže Daniela.

To je bio njihov početak, koji im je doneo partnerstvo i preduzetništvo. Zbog toga kažu, imaju samo zahvalnost.

A kako je sve počelo:

Poznavale su se još dok se samo jedna od njih zabavljala sa dotičnim muškarcem. Jedna je bila devojka, a druga ljubavnica. Koja je tu bila u kojoj ulozi, ne žele da otkrivaju.

- Shvatile smo da smo se u isto vreme zabavljale sa istim muškarcem. Jednostvano smo saznale. Žena to uvek oseća i zna - kaže Jasna.

Sve je moglo da se završi kao klasičan hladni obračun, ali one su odmah postale cimerke. Prve večeri koje su provele, pod sada zajedničkim krovom, sastavljajući svoje iscepkane životne priče, odlučile su da pocepaju svu odeću koju im je dotični muškarac u međuvremenu kupovao, otkrivši da među stvarima ima i mnogo sličnih ili potpuno istih haljina, majica i šorceva. Posebnu pažnju im je privukao jedan blejzer, koji je obema devojkama bio najomiljeniji poklon koje su dobile od svog fantastično pažljivog "kučkinog sina". U nastupu besa i iskrenog očaja, devojke su konačno pocepale i blejzere, a zatim dugo i tužno gledale gomilu krpa na podu koje nisu predstavljale ništa drugo do alegoriju njihove ljubavne groteske.

- Treća otvorena flaša vina dala nam je suludu ideju. Izvadile smo staru šivaću mašinu i parče po parče počele da sastavljamo krpice, onako kako se nama svidelo. Uopšte nije bilo bitno šta je čemu pripadalo. Jedino nam je bilo bitno da ništa ne sme da bude onako kao što je bilo ranije - prepričava Daniela.

I tako je umesto pitanja :”Izvini, a zašto ti spavaš sa mojim dečkom?” nastao njihov zajednički brend "Bleyzer".

- Obe smo kreativne i želele smo nešto da radimo u ženskoj konfekciji. Odmah smo kupile i prvu mašinu, koju smo u početku stavile u stan. Našle smo i ženu koja će šiti naše kreacije. Sve se brzo odigralo, nismo imale vreme za gubljenje - kaže Daniela.

Daniela je bila ta koja je uvek bila kreativnija, dok je Jasna posedovala upravljački i finansijski dar. Ispostavilo se da su dobra kombinacija.

Nakon dve godine Jasna je odlučila da napusti njihovu zajedničku firmu i nastavi samostalno. Kaže da je poželela da se bavi uređenjem enterijera, ali ostale su prijateljice i sada prave zajednički koncept koji će okupiti žene preduzetnice.

(Sonja Todorović)

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LJUBAVNI TROUGAO Kako je jedan kuckin sin napravio dvema Beogradjankama NAJVECU USLUGU u zivotu

Izvor: medio.rs, 11.Feb.2017

Kada na sajtu bilo koje firme kliknete na sekciju "O nama", svakako ne očekujete da ćete pročitati sledeće: "Ovaj brend je plod mašte dve mlade žene, koje su se zabavljale sa istim muškarcem, a da toga nisu bile svesne..Kada je prevara otkrivena, mlada žena koja je živela sama, ponudila je mladoj...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.