LJUBAVNA AFERA TRESE SREDNJU ŠKOLU Profesor priznao da je znao da je pogrešno, ali... - isplivale šokantne poruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 16:01

LJUBAVNA AFERA TRESE SREDNJU ŠKOLU Profesor priznao da je znao da je "pogrešno", ali... - isplivale šokantne poruke

Profesor se izjasnio krivim po tri tačke optužnice.

Bivši nastavnik srednje škole Grinvud osuđen je na tri godine zatvora nakon što se izjasnio krivim za neprimerene odnose sa učenicom.

Metju Hokersmit (41) izjasnio se krivim po tri tačke optužnice za zavođenje dece. Osuđen je na tri godine zatvora i godinu dana uslovno.

On je uhapšen u decembru 2021. u krugu škole nakon što su se pojavile optužbe o njegovoj vezi sa učenicom. Tokom razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa policijom, Hokersmit je navodno priznao da je znao da je njegov odnos sa učenicom bio pogrešan, ali je rekao da mu je "zaista stalo" do nje.

Hokersmit i neimenovana učenica rekli su policiji da su se sastajali tokom školskih sati i da se "ponekad poljube i slično", ali su se uzdržali od bilo kakvog seksualnog odnosa u školi.

Detektivi su rekli da su njih dvoje komunicirali putem poruka na svojim mobilnim telefonima i da su jedno drugo nazivali "muž i žena".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.