LJUBAV U KRIZI?

Izvor: Kurir, 26.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV U KRIZI?

Folker Nikola Rokvić i njegova devojka Una posvađali se zbog pevačeve poslovne saradnje sa bivšom devojkom Kajom Ostojić

Mladi pevač Nikola Rokvić doveo je u pitanje svoju idiličnu vezu sa sadašnjom devojkom Unom zbog poslovne saradnje sa koleginicom, ali i bivšom ljubavi Katarinom - Kajom Ostojić, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora.

Naime, Rokvić junior je tokom pripreme albuma dosta vremena provodio sa Kajom, koja mu je uradila jednu pesmu za novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << album, a to se nikako nije svidelo pevačevoj devojci Uni, sa kojom je u vezi već tri meseca, kaže naš izvor i dodaje:

- Una se uspaničila da njen dragi ne obnovi vezu sa aktuelnom učesnicom „VIP Velikog Brata“, pa mu je strogo stavila do znanja da joj njegovi susreti sa Kajom nisu po volji, te da strahuje da između Kaje i pevača ne proradi stara hemija, a pevač je pokušao da svojoj dragoj na fin način objasni da su njene sumnje nebulozne. Una nije baš najbolje prihvatila pevačeva ubeđivanja, pa je njihov odnos zahladneo - zaključuje naš izvor, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti.

Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo Nikolu Rokvića:

- Loši dani su za nama. Naša veza je posle svega još jača nego pre. Una i ja smo prevazišli sve nesuglasice, pa sada uživamo i planiramo zajedničko letovanje.

Bilo kako bilo, pevačev novi album samo što nije izašao, a sa njim će se prekinuti pevačevi „poslovni susreti“ sa Kajom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.