LJUBAV SE NASTAVLJA: Boris se preselio kod Katarine

Izvor: Kurir, 31.Dec.2013, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV SE NASTAVLJA: Boris se preselio kod Katarine

Nakon što je pevačica napustila rijalitija Farma zajedno sa manekenom je otišla u svoj dom, gde su se do kasno u noć družili sa njenim najmilijima

Mlada pevačica Katarina Grujić i maneken Boris Stamenković zaljubili su se u petoj sezoni realitija Farma, a da se ljubav nastavlja i nakon završetka šoua koji je pratio milionski auditorijum potvrđuje fotografija koju je pevačica objavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kaća je imanje u Lisoviću napustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u nedelju veče, a Boris ju je dočekao u studiju ružičaste televizije, nakon čega su se "preselili" u pevačicin dom gde su do kasno u noć uživali u društvu njenih prijatelja, porodice i najmilijih.

Dakle, ljubav se nastavlja...

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUBAV SE NASTAVLJA: Boris se preselio kod Katarine

Izvor: Dzungla.org, 31.Dec.2013

Nakon što je pevačica napustila rijalitija Farma zajedno sa manekenom je otišla u svoj dom, gde su se do kasno u noć družili sa njenim najmilijima OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.