LJUBAV NA SRPSKI NAČIN On došao iz ŠVAJCARSKE, ona iz dalekog EKVADORA, a venčali se na Gardošu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV NA SRPSKI NAČIN On došao iz ŠVAJCARSKE, ona iz dalekog EKVADORA, a venčali se na Gardošu (FOTO)

Neobična svadba u Srbiji

Iz godine u godinu se povećava broj stranih turista koji posećuju našu zemlju. Neki je veoma brzo zavole zbog gostoljubivosti, običaja i prelepih prirodnih lepota, drugi, za razliku od većine našeg stanovništva, ipak veruju da je život u Srbiji slobodniji i jednostavniji nego na Zapadu, dok ima i onih koji su spremni da u našoj zemlji naprave sudbonosni korak ka zajedničkom životu.

Mlada iz Ekvadora, mladoženja Švajcarac, venčanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Gardošu. Zemun, normalno, a gde bi drugo. 👍🥂 pic.twitter.com/CWjo7T3Apo

— T@nja (@tanjajorda) June 1, 2019

Jedna Tviter korisnica je objavila sliku, sada bračnog para koji se venčao u Zemunu na Gardošu. Naravno tu ne bi bilo ništa čudno da mladoženja, kako je napisala, nije Švajcarac, a mlada iz nama veoma dalekog Ekvadora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.