LJUBA JOVANOVIĆ POVODOM VULGARNOG VREĐANJA IRENE VUJOVIĆ: To su muškarci kojima su lupali čvrge u školi, neka mi dođu na kućnu adresu.

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBA JOVANOVIĆ POVODOM VULGARNOG VREĐANJA IRENE VUJOVIĆ: To su muškarci kojima su lupali čvrge u školi, neka mi dođu na kućnu adresu.

Očitao lekciju nasilnicima

Ljuba Jovanović, bivši rukometaš i direktor Pionirskog grada, izjavio je da žene vređaju samo slabi i iskomplekisirani muškarci.

ČLANOVI ĐILASOVE EKIPE NE PRESTAJU! Sergejev drug prostački izvređao Irenu Vujović: 'Ona je dobro razgažena... Nema gram mozga'

Naime, Jovanović je reagovao povodom brutalnih i vulgarnih uvreda koje je predsednici Savski venac Ireni Vujović uputio Đorđe Višekruna, prijatelj glumca Sergeja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Trifunovića i jedan od pristalica koalicije Dragana Đilasa.

Vesić: Napadi Ðilasove koalicije na žene - njihov program

- Kao što sam i mislio, žene vređaju uglavnom oni kojima su za vreme velikog odmora lupali čvrge u školi. Apsolutnu podršku dajem hrabrim ženama Srbije koje ne smeju da pokleknu i da se povuku pred najbednijim kukavicama koje su hrabre samo kada vređaju žene - rekao je Jovanović i dodao:

Neka takvi dođu da vređaju mene ili nekog drugog muškarca. Ali nema potrebe preko novina nego, što se mene tiče, mogu da mi dođu na kućnu adresu.

Višekruna je na svom Tviter profilu napisao da je Irena Vujović "ku*vetina bez grama mozga koju svi je*u".

Irena Vujovic se kurvala sa funkcionerima SNS, Cvijan mi je rekao za 3 sponzora koji je jebu, i sada se ta kafe kuvarica iz centrale SNS sa laznom diplomom vredja kada joj se kaze da je kurvetina, bez grama mozga ali dobro razgazena

— Djordje Visekruna (@djordje11111111) January 22, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.