LJILJANA SMAJLOVIĆ ODUŠEVLJENA MERAMA DRŽAVE: Nisam očekivala razoružavanje nacije, to me je prijatno iznenadilo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 16:05

LJILJANA SMAJLOVIĆ ODUŠEVLJENA MERAMA DRŽAVE: "Nisam očekivala razoružavanje nacije, to me je prijatno iznenadilo" (VIDEO)

Mere države je prijatno iznenadile

Novinarka Ljiljana Smajlović rekla je danas da su je prijatno iznenadile mere države nakon tragičnih događaja u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru i u Mladenovcu.

Ona kaže da je očekivala da se to prelije na politički teren, i da kada opozicija ugleda neku pukotinu pokušava da je iskoristi.

- A očekivala sam i da država preduzme mere koje je preduzela. Kontrole i suzbijanja naoružanja. Nisam očekivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razoružavanje Srbije, i to me je prijatno iznenadilo. Kako se preko noći okrenula nacija protiv oružja - rekla je Ljiljana Smajlović.

N1 I NOVA S PODRŽAVAJU PROTESTE KAO DA IH ONI ORGANIZUJU!

Ljiljana Smajlović o izveštavanju Šolakovih medija sa protesta:

"Tu nema mrvice distance, ponašaju se kao da je protest njihov. Predstavljuju ih kao savesne građane koji pate za decom, a ove druge kao sendvičare!" pic.twitter.com/C1TWtX37ov

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 20, 2023

Novinarka dodaje da su mere države bile brze, i išle dalje nego što je ona pretpostavljala.

- Naše mere su vrlo slične onima koje su Australija i Novi Zeland uveli kada su imali prve masovne napade. I te su mere dovele do dramatičnog pada broja tih zločina. To sam proveravala zato što mi je bilo čudno da vlast nekoliko sati posle nesreće ima 10 mera - kaže ona.

Ljiljana Smajlović kaže da je provala nezadovoljstva nije previše iznenadila.

- To je prilika za jednu opoziciju koja je dugo frustrirana, pošto ne može da nađe neku pukotinu u štitu Aleksandra Vučića - zaključuje ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.