LISTA ZAROBLJENIKA KOJI ČEKAJU SLOBODU JE OGROMNA: Izrael dobio samo kratak spisak talaca koje će Hamas osloboditi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 09:23

LISTA ZAROBLJENIKA KOJI ČEKAJU SLOBODU JE OGROMNA: Izrael dobio samo kratak spisak talaca koje će Hamas osloboditi

Izraelski bezbedonosni zvanični obavestili su porodice talaca.

      Izrael je dobio spisak talaca koje bi Hamas trebalo da oslobodi danas, drugog dana primirja, saopštio je kabinet izraelskog premijera Benjamina Netanijahua.

 Kako se navodi u saopštenju, izraelski bezbednosni zvaničnici obavestili su porodice talaca nakon pregleda spiska, prenosi Tajms of Izrael.

Izraelski Kanal 12 javlja da se na novoj listi nalazi 13 osoba, isto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko i juče, ali da je na novoj listi više dece. Hamas je u petak oslobodio 13 Izraelaca, od kojih četvoro dece.

Ukupno je Hamas juče oslobodio 24 taoca, među kojima 10 državljana Tajlanda i jednog Filipinca. Izrael je potom oslobodio 39 palestinskih zatvorenika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.