LISTA ZA ODSTREL KRUŽI TIKTOKOM: Devojčica iz Bjelovara napravila opštu paniku - deca uplašena, jeziv snimak na mrežama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 17:16

"LISTA ZA ODSTREL" KRUŽI TIKTOKOM: Devojčica iz Bjelovara napravila opštu paniku - deca uplašena, jeziv snimak na mrežama!

Učenica jedne bjelovarske škole imala je spisak svojih drugova iz razreda za likvidaciju, potvrdili su ovu informaciju brojni roditelji, zabrinuti što su to tek danas saznali.

Naime, sa ovom informacijom upoznala su ih danas njihova deca, iako je spisak za ubistvo sa imenima i prezimenima učenika objavljen pre nekoliko dana na Tik Toku i još uvek kruži društvenim mrežama.

Ubrzo nakon što je objavljen, o snimku je obaveštena policija, koja je za vrlo kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme privela učenika, a snimak je ubrzo obrisan.

Međutim, navodno postoje snimci ekrana koje su napravili učenici škole tako da se isti još uvek mogu naći tu i tamo, a nesumnjivo se i dalje interno deli.

Uz spisak, student je pretio da će njime sve pobiti, a za celu priču je upoznat i regionalni Zavod za socijalni rad (bivši Centar za socijalni rad).

Takođe, učenik koji je sastavio spisak, po svemu sudeći na osnovu beogradske tragedije, istog dana izbačen je iz bjelovarske škole.

- Danas su đaci tek saznali da je jedno celo odeljenje sa još jednim dečakom na spisku pomahnitale devojčice koja im preti da će ih ubiti. Dotični otac je lovac i ima pristup oružju, što nije baš bezopasno. Nažalost, mi kao roditelji nismo bili obavešteni o ovome, deca su za to saznala tek danas - samo je jedna od poruka roditelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenica u Bjelovaru sastavila listu za odstrijel razrednih kolega

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2023

BJELOVAR - Učenica jedne bjelovarske škole imala je listu za odstrijel na kojoj su se našle njene razredne kolege, informacija je kojoj su redakciji "Bjelovar.live" potvrdili brojni roditelji, zabrinuti kako su za to saznali tek danas.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.