LISTA (NE)DELA MARINIKE TEPIĆ: Opstruisanje rada Skupštine, urlanje i dranje su joj omiljene aktivnosti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 18:32

LISTA (NE)DELA MARINIKE TEPIĆ: Opstruisanje rada Skupštine, urlanje i dranje su joj omiljene aktivnosti (VIDEO)

Tepićeva je, sa opozicijom, uspela da kompromituje državu kao niko do sada.
Sednicu Skupštine Srbije na kojoj je, posle trodnevne burne rasprave, većinom od 153 glasa za novu predsednicu parlamenta izabrana Ana Brnabić obeležili su brojni incidenti i u najmanju ruku nedolično ponašanje dela opozicije - poslanika liste Srbija protiv nasilja i koalicije NADA. Ovaj cirkus u režiji dela opozicije, kojim se narušava ugled najvišeg zakonodavnog tela, gde smo gledali i agresivne nastupe pojedinih poslanika, te transparente, pa i gađanje toalet-papirom, debelo je koštao građane Srbije.
Skupština je mesto na kom su sedeli srpski velikani, donosili u miru najbolje odluke koje su uticale na rast i razvoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.