Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 21:02

LIDER HEZBOLAHA ZAURLAO: "Nećemo stajati skrštenih ruku dok Izrael napada Liban"

Novo oglašavanje lidera Hezbolaha

Lider Hezbolaha Hasan Nasrala obećao je da će nastaviti sa sukobima sa izraelskim snagama na granici sa Libanom do kraja izraelske ofanzive u Gazi.

U govoru koji je prenosila televizija, Nasrala je rekao da bi samo prekid vatre u Gazi otvorio mogućnost prekida unakrsne vatre na granici između Libana i Izraela, preneo je Si-En-En.

- Videćemo šta će se dogoditi posle toga - dodao je Nasrala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lider koga podržava Iran, takođe, je osudio Vašington zbog američkih i britanskih napada u Jemenu ove nedelje sa ciljem da se zaustave napadi pobunjenih Huta na glavni komercijalni brodski put u Crvenom moru.

Nasrala, koji je glavni saveznik Huta, rekao je da će napadi pretvoriti Crveno more "u bojno polje". Komentarišući nedavne pretnje izraelskog ratnog kabineta da će proširiti rat na Liban, Nasrala je odgovorio da su Izraelci ti koji treba da se plaše rata.

- Nećemo stajati skrštenih ruku dok Izrael napada Liban - rekao je lider Hezbolaha, dodajući da se moćna paravojna grupa ne plaši sukoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.