LICEMER

Izvor: Kurir, 05.Jun.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LICEMER

Skaj Vikler, uprkos pričama da ne postoji novac za koji bi gostovao na televiziji Pink, odlučio da za siću nastupi na festivalu „ružičaste televizije“

Reper Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, nedavno je nastupio na Festivalu zabavne muzike „Banja 2008“ čije je ekskluzivno pravo prenosa imala Televizija Pink. Ništa u svemu ovome ne bi bilo čudno, da se isti taj Skaj nije kleo da ni po koju cenu neće gostovati na ružičastoj televiziji. Naime, Đorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je jedno vreme kategorično odbijao pozive za gostovanja na Pinku, pa je tako to zadovoljstvo uskratio i Ivani Baltić i odbio gostovanje u njenoj emisiji „Da pređemo na ti“ i pored činjenice da će mu uskoro postati kuma. Isto su prošli i producenti TV šoua „Karaoke“, koje je Vikler takođe glatko odbio.

Svojevremeno se slična stvar desila i sa rijaliti šouom „Veliki Brat“, o kojem je Vikler pre ulaska u kuću ispevao pogrdnu pesmu. I pored sve pljuvačine o VB, Vikler je za novac pristao da se pojavi u ovom rijalitiju.

Kao jedan od razloga promene Viklerovog mišljenja, pominje se i razlaz grupe Bed kopi, ali budući da će grupa još neko vreme biti na okupu, ta opcija definitivno otpada.

Kad se saberu dva i dva, dolazi se do zaključka da je novac presudio i ovaj put. Iako Skaj nije želeo da kaže za koji je iznos pevao u Banji, Kurir saznaje da se radilo o zaista simboličnoj novčanoj sumi.

Kako bismo proverili koji su pravi razlozi iznenadne promene mišljenja popularnog repera i gostovanja na festivalu „ružičaste televizije“, pozvali smo i Viklera i zamolili ga za komentar, a Skaj je u svom maniru odgovorio:

- Taj festival se dosad emitovao na RTS, ovo je prvi put da ide na ovu televiziju. Imam mnogo prijatelja koji rade za njih i oni jako dobro znaju da ne bi trebalo da me pozivaju da razveseljavam narod na televiziji koja mi je uništila detinjstvo. Činjenicu da festival prenosi ta televizija saznao sam nešto pre početka svirke i odmah sam pozvao organizatora i dogovorio se da se moj nastup ne snima, a ako su igrom slučaja prekršili dogovor i ako čujem da se snimak negde pojavio, imaće priliku da vide kako Vikleru stoji odelo krojeno isključivo za uzimanje sume novca izvrsne za zidanje kuće, preko suda!

Da li zbog neznanja ili su ipak presudile pare pa se Vikler pojavio na festivalu, ostaće nepoznanica, ali u svakom slučaju, ovde može da se primeni stara narodna - para vrti gde burgija neće.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.