LIBIJAC NOŽEM NAPAO SRBINA I HRVATA: Evo šta je utvrdila policija nakon saslušanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 00:12

LIBIJAC NOŽEM NAPAO SRBINA I HRVATA: Evo šta je utvrdila policija nakon saslušanja

Svi su bili u alkoholisanom stanju.

Dvadesetpetogodišnji Libijac danas je u Beču nožem povredio državljane Srbije (29) i Hrvatske (30), nakon čega je intervenisala bečka policija, prenosi austrijski "Hojte".

Libijac je tokom saslušanja rekao da su ga dvojica muškaraca iz nepoznatog razloga blokirala kada je na skuterom hteo proći kraj njih.

On je naveo da je usledila svađa, nakon čega su Srbin i Hrvat fizički nasrnuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na njega. Libijac je rekao da su čak pokušali da ga udare flašom i stolicom, te da je nož izvadio samo jer se branio.

Srbin i Hrvat su zadobili samo površinske povrede.

Utvrđeno je da su sva trojica u trenutku incidenta bili pod dejstvom alkohola. Libijac je imao oko 1,8 promila, Srbin 1,6 promila, a Hrvat 1,7 promila alkohola u krvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.