LG sprema jeftiniji G3 sa stilusom

Izvor: B92, 28.Avg.2014, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG sprema jeftiniji G3 sa stilusom

LG bi na IFA u Berlinu trebalo da otkrije jeftiniju verziju modela G3 koja će dolaziti sa stilusom.

Novi uređaj neće imati impresivan ekran kao premijum G3, već će u pitanju biti prosečan 960 x 540 dislpej.

Očigledno je da kompanija želi da veliki 5.5-inčni telefon ima primamljiviju cenu za sve one koji žele pristupačan telefon sa velikim ekranom. Ovo je znatno slabiji ekran od onog predstavljenog sa modelom G3 – u pitanju je Quad HD displej rezolucije 2.560 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << x 1.440 piksela.

Pritom, uređaj će pogoniti „lošiji“ quad core procesor na 1.3GHz, a tu će još biti i 1GB RAM-a i 8GB interne memorije, kao i kamera od 13 megapiksela.

Uređaj će prvo biti dostupan u Brazilu, nakon čega će se pojaviti u Aziji i Evropi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LG najavio okrugli G Watch R pametni sat

Izvor: ITsvet.com, 28.Avg.2014

LG je početkom meseca najavio naslednika G Watch modela, a nedavno je objavljen tizer video za G Watch R model pametnog sata za koji se navodi da će biti predstavljen tokom održavanja IFA 2014 događaja koji će biti upriličen u Berlinu naredne nedelje. G Watch R nudi 1.3-inčni kružni Plastic OLED...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.