LG Elektroniks i Prada nastavljaju saradnju

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG Elektroniks i Prada nastavljaju saradnju

Kompanija LG Elektroniks saopštila je danas da je sa modnom kućom Prada obnovila partnerstvo u oblasti proizvodnje luksuznih smart mobilnih telefona.

Kako se ističe u saopštenju, odlična saradnja na prethodnim projektima, podstakla je ove dve kompanije da razviju najnoviji LG Prada 3.0 telefon, koji će biti lansiran u prvom kvartalu 2012. godine.

Saradnja ove dve kompanije započela je 2006. godine, što je rezultiralo sa dva modela luksuznih mobilnih telefona tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 2007. i 2008. godine.

Ovi telefoni bili su revolucionarni i u tehnologiji koju su tada ponudili korisnicima, pa je tako model LG Prada 1.0 bio prvi mobilni telefon na svetu sa ekranom osetljivim na dodir, dok je LG Prada 2.0 doneo inovacije poput jedinstvene '’Voč vit link’’ (Watć With Link) tehnologije, koja omogućava jednostavan pristup funkcijama kao što su identifikacija, istorija i blokiranje poziva, kako i slanje SMS poruka.

LG Prada 1.0 postigao je veliki uspeh na svetskom tržištu, sa više od milion prodatih modela, a kombinuje naprednu tehnologiju sa dizajnom koji oslikava savremeni superiorni stil.

Kao dokaz da je ovaj telefon zaslužio svoje mesto u istoriji dizajna i umetnosti, govori i činjenica da je postao deo stalne postavke u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku (MOMA) i u Muzeju savremene umetnosti u Šangaju (MOCA).

Generalni direktor Prada grupe Patricio Berteli je kazao da partnerstvo između ovim kompanija predstavlja jedinstven spoj inovativnog pristupa i beskompromisnog kvaliteta stila, dizajna i revolucionarne tehnologije.

'’Ove vrednosti su zajedničke za oba brenda, koji u kontinuitetu postavljaju trendove u različitim oblastima. Iz tih razloga smo veoma zadovoljni što ponovo imamo priliku da sarađujemo”, dodao je Berteli.

Predsednik i generalni direktor kompanije LG Elektroniks Mobajl Komjunikejšns Jong-seok Park je kazao da je saradnja sa kompanijom Prada jedinstvena po svojoj dugovečnosti i uspehu”.

'’Postigli smo veliki uspeh sa lansiranjem dva modela Prada telefona i radujemo se ponovnoj saradnji i daljem razvijanju luksuznih smart telefona sa jakim identitetom i sofisticiranim stilom”, dodao je Park.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova LG Prada sledeće godine

Izvor: B92, 24.Nov.2011

Ukoliko ste voleli ranije LG Prada modele, obradovaće vas vest da su kompanije LG Electronics i Prada obnovile partnerstvo...Rezultat ovog partnerstva na tržištu će se pojaviti u prvom kvartalu sledeće godine kao LG Prada 3.0 telefon...Partnerstvo između kompanija Prada i LG predstavlja jedinstven...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.