LFN na drugom konkursu podržala još osam projekata

Izvor: Megafon.co, 20.Okt.2021, 17:24

LFN na drugom konkursu podržala još osam projekata

Za podršku na drugom konkursu Lokalne fondacije Niš izabrano je osam projekata. Od ukupnog broja prijava (34), 19 su poslale neformalne grupe, a 15 registrovane grupe građana. Najviše predloga stiglo je sa teritorije GO Niška Banja (11) zatim iz GO Medijana (10), iz GO Palilula sedam predloga, a sa teritorije GO Crveni Krst i Pantelej po tri predloga. Rang listu projekata na drugom konkursu možete pogledati ili preuzeti sa sajta LFN.
Sa predstavnicima podržanih ideja ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << će biti potpisani ugovori i dogovorena precizna dinamika realizacije projektnih aktivnosti. Ideje će zatim biti detaljnije predstavljene javnosti i na sajtu fondacije.
Drugi konkurs LFN Na drugi konkurs u 2021. godini za podršku najboljim idejama u Nišu, koji je 15. septembra 2021. raspisala LFN uz podršku Trag fondacije, pristigle su ukupno 34 prijave. Izdvojeno je 30 predloga projekata koji su prošli u drugu fazu selekcije i prosleđeni su nezavisnom Selekcionom odboru na ocenjivanje.
Sredstva za realizaciju svih inicijativa koje podržava LFN obezbeđuju sami građani tako što doniraju. Zahvaljujući podršci pojedinaca, kompanija i institucija LFN je u 2021. godini prikupila više od 9.000 evra. Kompletan iznos duplira Trag fondacija.
Podsetimo, Lokalna fondacija Niš je na prvom konkursu u 2021. podržala sedam ideja formalnih i neformalnih grupa građana.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.