LETNJI I ZIMSKI REŽIM: Uz pomoć malog trika sa prozorom zadržite prostoriju što hladnijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 13:18

LETNJI I ZIMSKI REŽIM: Uz pomoć malog trika sa prozorom zadržite prostoriju što hladnijom

Uz pomoć papira možete otkriti u kom je režimu vaš prozor

Kupovina PVC stolarije postala je sve češća među ljudima, a razloga za to je više. Praktičniji su, lakše ih je podesiti, ali i bolje zadržavaju temperaturu, što je u ovako vrelim danima izuzetno važno.

Međutim, mnogi ne znaju dve bitne stvari koje vam mogu značiti.

Naime, na prozorima možete podesiti zimski i letnji režim. Otvorite prozor i pronađite šraf na strani gde se nalazi ručica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa ga podesite pomoću inbus ključa.

Šraf koji se nalazi sa strane šarke okrećite ka unutra, pri čemu se reguliše sila potiska prozorskog okvira.

Kada se prozori tek postave, obično se ostave u srednjem režimu.

Ako niste sigurni u kom su vam režimu prozori i vrata, jednostavno prozorskim krilom pritisnite komad papira. Ako možete bez problema da ga izvadite, namešteno je na letnji, a ako se pokida prilikom vađenja onda je na zimskom režimu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.