Izvor: Blic, 12.Jun.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETNJE MUKE Kako da najlakše da isečete lubenicu (VIDEO)

Lubenica ume da zada i te kakve muke kada želimo da je jedemo. Dok se iseče i posluži, curi na sve strane i često parčići ne budu jednaki po veličini. Međutim, uz pomoć ove spravice za samo nekoliko sekundi sočna lubenica će biti na vašem stolu.

Snimak koji je postao hit na društvenim mrežama pokazuje kako na najlakši način da isečete svoje omiljeno letnje osveženje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako da najlakše isječete lubenicu (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Jun.2017, 12:25

Lubenica umije da zada i te kakve muke kada želimo da je jedemo. Dok se isječe i posluži, curi na sve strane i često parčići ne budu jednaki po veličini. Međutim, uz pomoć ove spravice za samo nekoliko sekundi sočna lubenica će biti na vašem stolu.Snimak koji je postao hit na društvenim...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.