LEPO VEČE, UZ PESMU, SA PRIJATELJIMA Vučić i Milatović zapevali čuvenu pesmu koja SNAŽNO povezuje Srbiju i Crnu Goru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 23:52

"LEPO VEČE, UZ PESMU, SA PRIJATELJIMA" Vučić i Milatović zapevali čuvenu pesmu koja SNAŽNO povezuje Srbiju i Crnu Goru (VIDEO)

Predsednik Srbije je ugostio na večeri crnogorskog predsednika

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na večeri predsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

- Lepo veče, uz pesmu, sa prijateljima - napisao je Vučić na Instagramu i objavio snimak sa večere.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Kako je najavljeno, Milatović će se sutra, uz ceremonijalni doček ispred Palate Srbija, sastati sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a nakon toga i sa predsednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Predviđeno je da predsednik Crne Gore u okviru posete položi venac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cveće ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Poseta Milatovića Srbiji dolazi nakon poseta Briselu i institucijama EU i NATO, a sa ciljem jačanja političkih i ekonomskih odnosa dve države i unapređenja regionalne saradnje, dodaje se u saopštenju predsednika Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.