LEPO: Lovac spasio lane (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Okt.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPO: Lovac spasio lane (VIDEO)

Ova lepa priča dolazi iz Ivanjice. Evo šta se dogodilo...

Foto: Tanjug/PrintScreen

Ivanjički lovac Slavko Filipović jutros je na putu Ivanjica - Studenica, u selu Mlanče, pronašao povređeno lane.

Lane je nepomično ležalo na asfaltu magistralnog puta, na koji je, najverovatnije, palo sa okolnih stena, bežeći od pasa lutalica.

"Na njega se ustremio pas kojeg sam odmah oterao, kako bih spasao životinju. Video sam da je lane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << živo, ubacio sam ga u kola i dovezao kući", rekao je Filipović, koji je odmah pozvao veterinara Mikana Vasiljevića.

"Došao sam na Slavkov poziv da pregledam mladunče, psi lutalice su ga naterali na liticu i one se survalo", rekao je veterinar Vasiljević.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: TANJUG

Prema njegovim rečima, lane je prošlo sa lakšim povredama zadnjih ekstremiteta.

"Zbrinuli smo životinju i dalje ću pratiti njegov oporavak. Da nije naišao Slavko, mladunčetu sigurno ne bi bilo spasa, rastrgle bi ga lutalice", priča veterinar.

Beograd: Lane povređeno u udesu spaseno u Zoo vrtu

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kako je lovac iz Ivanjice spasao povređeno lane /FOTO

Izvor: B92, 02.Okt.2017

Ivanjički lovac Slavko Filipović našao je jutros na putu Ivanjica–Studenica, u selu Mlanče, povređeno lane...Lane je nepomično ležalo na asfaltu magistralnog puta, na koji je, najverovatnije, palo sa okolnih stena, bežeći od pasa lutalica..."Na njega se ustremio pas, kojeg sam odmah oterao,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.