LEPE VESTI ZA MAJKE: Uskoro besplatna pratnja za porodilje, a iznenadiće ih i novčana pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 17:19

LEPE VESTI ZA MAJKE: Uskoro besplatna pratnja za porodilje, a iznenadiće ih i novčana pomoć

Pratnja će biti omogućena čim se ukine proglašena epidemija infuence.
U novosadskim medijima se pojavila informacija iz Kliničkog centra Vojvodine, da u Novom Sadu postoje svi uslovi za besplatnu pratnju za porodilje.
Takođe, da će pratnja biti omogućena čim se ukine proglašena epidemija infuence i da se ukidanje epidemije očekuje uskoro.
Podsećamo, iz budžeta Grada Novog Sada je za 2024. godinu izdvojeno 122 miliona dinara na ime novčane pomoći za novorođenče.
Za prvo dete rođeno u Novom Sadu, 1. januara 2024. godine, majke su iz sredstava budžeta Grada ostvarile pravo na novogodišnji poklon u iznosu od 300.000 dinara. Takođe, majka koja je rodila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.