LEPE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! Predsednik Vučić najavio nova ulaganja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 16:39

LEPE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! Predsednik Vučić najavio nova ulaganja (VIDEO)

Biće boljih uslova za mlade, decu i roditelje, i mnogo novih škola i obdaništa.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednom mandatu sačuvati mir, i da će sačuvati KiM u sastavu Republike Srbije.

- Zajedno sa vama, borićemo se za nova radna mesta, i izborićemo se za prosečnu platu od 1.400 evra, a minimalac i prosečnu penziju od najmanje 650 evra - rekao je predsednik Vučić u videu koji je objavljen na Instagram nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "avucic".

Najavio je da će se u budućnosti graditi mnogo novih zdravstvenih ustanova u kojima će biti novi mamografi, magnetne rezonance, i sve ono što je potrebno lekarima i sestrama za rad.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Garantujemo stotine kilometara novih puteva i pruga - istakao je predsednik Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.