LEPE VESTI IZ SRCA EVROPE: Opada broj novih kovid slučajeva u Francuskoj, ali raste broj hospitalizovanih

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 21:29

LEPE VESTI IZ SRCA EVROPE: Opada broj novih kovid slučajeva u Francuskoj, ali raste broj hospitalizovanih

Francuska danas beleži pad u broju novih slučajeva korona virusa u odnosu na sredu, ali broj pacijenata u bolnicama nastavlja da raste.

Prema navodima francuskog Ministarstva zdravlja, u protekla 24 sata zabeleženo je 22.848 novoobolelih, dok je u sredu taj broj iznosio 26.784.

Broj pacijenata na intenzivnoj njezi porastao je za 24 na 2.876, dok je ukupan broj hospitalizovanioh porastao za 49 na 25.735.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, 346 osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preminulo je od posledica korona virusa u protekla 24 sata, dok je u sredu taj broj iznosio 310.

Od početka pandemije od korona virusa u Francuskoj preminulo je 71.998 ljudi, a ta zemlja brzo se približava broju od tri miliona obolelih. .

Prema navodima vlade, broj pacijenata na intenzivnoj nezi mora da bude između 2.500 i 3.000, pre nego što bude moglo da se razmotri ublažavanje restriktivnih mera u vezi sa kretanjem ljudi.

Francuska je prošle nedelje za dva sata produžila trajanje policijskoh časa, koji počinje od 18 časova, umesto od 20 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Francuskoj raste broj hospitalizovanih, epidemiolog poručuje: "MORAĆEMO DA SE ZAKLJUČAMO"

Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 10:51

Francuska je juče zabeležila pad u broju novih slučajeva korona virusa u odnosu na sredu, ali broj pacijenata u bolnicama nastavlja da raste.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.