LEPA VODITELJKA NAPUSTILA RTS I napisala status koji ce vas rasplakati...

Izvor: medio.rs, 25.Nov.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA VODITELJKA NAPUSTILA RTS I napisala status koji ce vas rasplakati...

Voditeljka Irina Đorđević sa Javnog servisa, objavila je emotivni status na Fesjbuku, koji je raznežio mnoge njene pratioce

Irina Đorđević (ex Ivić) je odlučila da na neko vreme napusti RTS, a u statusu je i objasnila neke stvari.

"Irina jel si spremna? - Uvek, spremna sam i kad nisam spremna. Ali večeras nisam. Ulazim u studio #KulturniDnevnik poslednji put i za to nisam spremna. Za zagrljaje, poglede, oproštaje, osmehe, pozdrave. Za "sve najbolje" >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i "dođi da nas vidiš nekada". Normalno je da uzimamo zdravo za gotovo posao, svakodnevno okruženje, divne i manje divne ljude. Probleme i brzo rešavanje istih kada radite sa profesionalcima sa kakvim imam sreće da radim ja. I uvek bez suvišnih emocija. Zato su me iznenadili pogledi u kojima vidim da ću im nedostajati, a to za moje srce danas nije dobro. I najbolje je.", napisala je u emotivnom statusu Irina Đorđić, novinarka i voditeljka RTS-a.

Prema saznanjima Pulsonline portala, Irina ide na duži odmor, a šuška se da je razlog poseta njenom suprugu koji živi u Kanadi.

Inače, Irina je vodila Jutarnji program vikendom sa Milanom Srdićem i Kulturni dnevnik, a javnost je bila fascinirana ovom hrabrom ženom kada je iznela šokantne detalje iz privatnog života.

Naime, Irina je bila žrtva psihičkog nasilja. O ovoj teškoj temi ona je odlučila javno da progovori i pomogne ženama koje imaju isti problem.

- Moja priča nije priča o fizičkom nasilju. Nisam živela zarobljena u klopci psihičkog zlostavljanja, ali jesam u začaranom krugu emotivne vrteške koja se stručno zove psihoza. To je stanje kroz koje su prošle sve žene, žrtve partnerskog ili porodičnog nasilja. I stanje u kojem mnoge žive, znajući da nisu srećne, ali ne znajući šta je uzrok tome- rekla je ranije Irina.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.