LEK ČASNE SESTRE PROTIV EŠERIHIJE KOLI: Sastojke imate u svojoj kuhinji!

Izvor: Kurir, 03.Nov.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEK ČASNE SESTRE PROTIV EŠERIHIJE KOLI: Sastojke imate u svojoj kuhinji!

Časna sestra iz Posušja Ljubica Kovač otkrila lek protiv smrtonosne ešerihije koli! Za revolucionarni proizvod, za kojeg se sastojci mogu naći gotovo u svakoj prodavnici navodno se već odavno zna u nekim delovima Hrvatske i Bosne i Hercegovine

Čitateljka jednog hrvatsko portala Ana tvrdi da  joj je časna sestra spasla život nakon što se tokom trudnoće zarazila ešerihijom koli. Nisu joj pomogla, kaže, ni dva različita antibiotika već čudotvorna kombinacija časne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sestre iz Posušja.

"Korijen peršina treba da se opre, pa se samlje, a isto tako se uradi i sa limunom. Sve zajedno se izmeša, u to staviti 200 g meda i 2 dcl maslinovog ulja. Sve staviti u čistu teglu. Uzimati jednu veliku kašiku pre doručka, jednu pre večere, dok se sve ne potroši. Posle uzimanja leka treba ponoviti nalaz. Ako ima još bakterija, lek ponoviti još jednom dozom, otkriva Ana.

Sastojci:

250 g korena peršina

250 g limuna s korom

200 g meda

2 dc l maslinovog ulja

http://www.youtube.com/watch?v=7qV8xzHZBe4

(Dnevno.hr)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.