LEGENDARNI NOVINAR UMRO U HRVATSKOM SABORU Pozlilo mu je prilikom izlaska iz zgrade parlamenta

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDARNI NOVINAR UMRO U HRVATSKOM SABORU Pozlilo mu je prilikom izlaska iz zgrade parlamenta

Fredi Kramer je preminuo tokom posete parlamentu

Bivši sportski novinar, Fredi Kramer, preminuo je u 89. godini života, tokom posete hrvatskom Saboru.

Iz Sabora je potvrđena ta informacija, a više detalja znaće se tokom dana. Sumnja se da je Kramer doživeo srčani udar.

Pozlilo mu je prilikom izlaska iz zgrade parlamenta. U pomoć su mu pritekli službenici Straže hrvatskog Sabora, pružena mu je hitna lekarska pomoć, ali je sve bilo uzalud. Uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušajima reanimacije, Kramer je preminuo.

Fredi Kramer rođen je u Zagrebu 1931, a novinarstvom je počeo da se bavi 1956. Obavljao je mnogobrojne dužnosti i u Fudbalskom savezu Zagreba, Hrvatskom teniskom savezu, Fudbalskom savezu Hrvatske i Dinamu iz Zagreba.

Kao novinar je radio na HRT-u, bio je zaposlenik i u Dinamu iz Zagreba, gde je bio urednik svih monografija od 1945. do 1975. godine. Bio je i predsednik Teniskog saveza Hrvatske, pokretač časopisa Tenis, autor je mnogo knjiga o tenisu, fudbalu i rukometu, kao i scenarista dokumentarnog filma "Vek hrvatskog fudbala".

Mesto i datum sahnrane Fredija Kramera biće naknadno objavljeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sportski novinar Fredi Kramer umro tokom posjete Hrvatskom saboru

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2020

Poznati sportski novinar, Fredi Kramer (89), preminuo je danas iznenada prilikom posjete hrvatskom parlamentu, najvjerovatnije od srčanog udara, piše zagrebački Jutarnji list.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.