LEDENO JUTRO U SRBIJI: U ovom mestu zabeleženo MINUS 11 stepeni Celzijusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 08:44

LEDENO JUTRO U SRBIJI: U ovom mestu zabeleženo MINUS 11 stepeni Celzijusa

Danas će biti veoma hladno.

U Srbiji je jutros u 6 sati najhladnije bilo na Kopaoniku, gde je izmereno minus 11 stepeni Celzijusa, dok je na Crnom Vrhu bilo minus sedam, a na Zlatiboru i u Sjenici minus 6 stepeni.

Najtopliji su Negotin i Loznica sa 2 stepena, naveo je RHMZ.

U Beogradu je u 6 sati izmereno nula stepeni.

Prema prognozi meteorologa, u nedelju će u Bačkoj, Sremu i na severu Banata biti suvo.

U ostalim predelima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije očekuje se promenljivo oblačno, povremeno sa pljuskovima snega, dok se u Negotinskoj Krajini očekuje kiša.

Duvaće veoma jak, na udare i olujni severozapadni vetar, pa se u brddsko-planinskim predelima očekuju vejavica i mećava.

Više padavina očekuje se na istoku i jugoistoku.

Krajem dana i tokom večeri sa severa prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Vranju jutros ispod nule

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2023

U Vranju je jutros izmereno minus 2 stepena, a sneg i dalje pada na području juga Srbije i samog grada. U Vranju je trenutno minus jedan.   U Beogradu je trenutno 0, stepen toplije je u Valjevu, Nišu i Kruševcu, a najtoplija je Loznica sa 2 stepena.   Danas će biti hladno, mestimično...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.