LE: Dečak se isekao u ulazu zgrade i preminuo

Izvor: B92, 03.Jun.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Dečak se isekao u ulazu zgrade i preminuo

Dečak star 12 godina preminuo je iskrvarivši posle povrede u ulazu zgrade u Elektronskoj ulici 1 u Nišu, javlili su beogradski mediji.

Kako navode, dečak se igrao sa drugovima i sa jednim od njih utrčao je u ulaz zgrade, ne videvši vrata udario je glavom u staklo koje se razbilo i poseklo ga po vratu.

Ekipa Hitne pomoći koja je došla po pozivu građana prevezla ga je u Klinički centar u Nišu, ali je on ubrzo izdahnuo zbog velikog gubitka krvi.

Tragedija se dogodila oko 19.00 časova, a prema prvim informacijama povredjeni dečak nije živeo u toj zgradi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Niš: Dečak se isekao u ulazu zgrade i preminuo

Izvor: Studio B, 03.Jun.2015

Dečak star 12 godina preminuo je sinoć iskrvarivši posle povredivanja u ulazu zgrade u Elektronskoj ulici 1, u Nišu, javlili su beogradski mediji...Kako navode, dečak se igrao sa drugovima i sa jednim od njih utrčao je u ulaz zgrade, ne videvši vrata udario je glavom u staklo koje se razbilo i...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.