LDP u dvodnevnoj poseti Briselu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2009, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP u dvodnevnoj poseti Briselu

BEOGRAD - Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović učestvovaće u naredna dva dana na zvaničnim sastancima Asocijacije evropskih liberala (ELDR) u Briselu, tokom kojih će razgovarati sa visokim zvaničnicima evropskih institucija, saopšteno je iz LDP-a.

U saopštenju se navodi da će na sastancima povodom predstojećih izbora za poslanike Evropskog parlamenta Jovanović "lobirati" na što konkretnijim potezima i odlukama institucija EU kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi se zaštitili interesi građana Srbije.

Sa Jovanovićem u Brisel putuje i član predsedništva LDP i Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije Ivan Andrić, a na skupu će između ostalih učestvovati i zamenik premijera i ministar spoljnih poslova Belgije Didier Rejnders, premijer Finske Mat Vanhanen i ministarka unutrašnjih poslova Slovenije Katarina Kresal.

"Jovanović i Andrić, u Briselu će predstaviti napore koje LDP čini kako bi ubrzao Vladu Srbije u ispunjavanju svih uslova za što hitnije ukidanje viza za građane Srbije i ubrzavanje evropskih integracija", kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.