Izvor: B92, 25.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP u Knjaževcu

Knjaževac -- "Oni koji su upropastili Srbiju, sada su se samo presvukli i nastavili da varaju građane", kaže Čedomir Jovanović.

"Oni koji nam govore samo o jednoj Srbiji i navodnom demokratskom bloku, iza koga se kriju Koštunica, Dinkić, Dačić i Ilić, nastavljaju da upropašćuju Srbiju, tako što vode politiku kontinuiteta sa politikom Slobodana Miloševića, koju smo pobedili 5. oktobra 2000. godine", rekao je Čedomir Jovanović, nosilac liste Koalicije LDP-GSS-SDU-LSV, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na predizbornom skupu u Knjaževcu.

Jovanović je građanima Knjaževca, koji je napustila polovina stanovništva, poručio da su za to odgovorni oni koji danas uzvikuju ’Živela Srbija’, a rade isto ono što su radili oni koju su se zaklinjali da se "Srbija saginjati neće" i da "Tako treba".

On je rekao da se aktuelna vlast obračunala sa svim poštenim sudijama, tužiocima i policajcima koji su radili svoj posao i pokušavali da uvedu red u zemlji.

"Srbija je jedina evropska zemlja u kojoj, umesto građana, u vlast veruju kriminalci", rekao je Jovanović, prenosi LDP.

"Vratićemo svakog poštenog sudiju, tužioca i policajca koji je kažnjen zato što se borio protiv kriminala i korupcije i lustrirati odgovorne za kršenje zakona", rekao je on.

"Insistiraćemo na na utvrđivanju političke odgovornosti, koja je preduslov suštinske transformaije našeg društva", zaključio je Jovanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.