Izvor: Danas, 11.Avg.2014, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP traži istragu smrti Luke Jovanovića

Liberalno demokratska partija pozvala je policiju da u što kraćem roku istraži saobraćajnu nesreću u kojoj je pre dve nedelje poginuo Luka Jovanović (21), kada ga je na Brankovom mostu udario automobil.

U saopštenju LDP je naveo da se Ministarstvo unutrašnjih poslova hvalilo efikasnošću video nadzora na ulicama Beograda i da je svako ko počini saobraćajni prekršaj, u kratkom roku dobijao kaznu na kućnu adresu s fotografijama.

- Prošlo je dve nedelje od >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio Luka Jovanović, a da počinilac još nije pronađen“, naveo je LDP i pozvao policiju da istraži slučaj i privede osumnjičene za sva nerazjašnjena krivična dela, kao i da Vlada hitno usvoji izmene Zakona o policiji, koje bi podrazumevale decentralizaciju policijskog kadra.

Da podsetimo, Luka Jovanović preminuo je 26. jula u Beogradu, dan pošto je na njega na Brankovom mostu naleteo vozač „mini kantrimena“, dok je mladić gurao svoj automobil. Policija još nije uspela da pronađe vozača zbog čega Lukin otac Bojan Jovanović protestuje na mestu gde mu je sin ubijen.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.