LDP sutra analizira izborni neuspeh

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP sutra analizira izborni neuspeh

Beograd -- Predsedništvo Liberalno-demokratske partije analiziraće sutra rezultate nedavno održanih izbora u Srbiji.

Dan posle lošeg izbornog rezultata, posle koga je LDP postao vanparlamentarna stranka, Čedomir Jovanović je rekao da ne namerava da se povuče sa čela partije.

Iako su se večeras pojavile informacije da su beogradski odbori LDP-a na Zvezdari i Čukarici pokrenuli inicijativu za smenu Jovanovića, iz čukaričkog odbora ove stranke demantuju takve navode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"To je apsolutna laž i neću dozvoliti da neko zloupotrebljava odbor koji vodim za ovakve prljave nameštaljke. LDP Čukarica nije tražila smenu predsednika stranke, niti je to uradio bilo ko drugi. Sutra se održava sednica Predsedništva stranke gde će se o svemu otvoreno razgovarati", kaže za B92 Snežana Spasojević, menadžer Opštinskog odbora LDP Čukarica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.