LDP predao listu za parlamentarne izbore

Izvor: Studio B, 07.Feb.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP predao listu za parlamentarne izbore

Liberalno demokratska partija (LDP) predala je Republičkoj izbornoj komisiji listu "Čedomir Jovanović-LDP-BDZS-SDU" za parlamentarne izbore zakazane za 16.mart.

Potpredsednik LDP Bojan Đurić najavio je „da kampanju neće voditi otvarajući frontove, kao i da neće pristajati na onu vrstu političkog blata koju pokušavaju da naprave sve druge stranke u ovom trenutku u Srbiji".

On je kazao da LDP želi da unese pozitivnu energiju u ovoj kampanji, da afirmiše nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ljude i da kroz takvu dinamičnu kampanju dođe do rezultata koji će ovoj listi omogućiti da bude odlučujuća lista posle izbora.

„Apsolutno najvažnija stvar za Srbiju u ovom trenutku je kakvo će biti to jutro 17. marta. Da li će rezultati ovih izbora, pre svega liste koju smo danas predali, omogućiti novi optimizam u Srbiji, novu pozitivnu energiju i novu mogućnost da efikasno obavimo sve poslove koji su godinama ili decenijama odlagani. To je zadatak svih nas u ovoj kampanji i mi se radujemo poslu koji je pred nama", naglasio je Đurić u saopštenju.

On je dodao da će kampanja koju će voditi biti vrlo dinamična, pozitivna, sa ciljem da se dođe do svakog građanina Srbije, da se motivišu ljudi, pokrenu potencijali koji postoje u njima i u samoj zemlji, a koji su zbog pogrešne politike bile potisnute na marginu.

„Ovo je zemlja u kojoj je 800 000 nezaposlenih, zemlja s ogromnim javnim dugom, velikim problemima zaostalosti, izbegavanja modernizacije, zemlja koja je na evropskom putu suočena s mnogim problemima i političarima koji se kandiduju na ovim izborima je osnovni zadatak da te probleme počnu da rešavaju", istakao je on podvukavši da će to biti osnovni moto kampanje koja, deviza svih susreta s građanima. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

RIK proglasio listu LDP-a

Izvor: RTS, 08.Feb.2014, 00:49

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je večeras izbornu listu "Čedomir Jovanović - LDP, BDZS, SDU", koja će biti četvrta na zbirnoj izbornoj listi na vanrednim parlamentarnim izborima 16. marta...RIK proglasio listu "Čedomir Jovanović - LDP-BDZS-SDU" za vanredne parlamentarne izbore koji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.