LDP predala listu za Beograd

Izvor: B92, 04.Feb.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP predala listu za Beograd

Beograd -- LDP je danas Gradskoj izbornoj komisiji predala listu kandidata za izbore u Beogradu 16. marta.

Kandidat za gradonačelnika te liste Željko Ožegović poručio je da je vreme za teške odluke i da se nastavi evropska vizija prestonice.

Na listi 110 kandidata za odbornike su, pored predstavnika LDP, i članovi Socijaldemokratske unije Žarka Koraća i ličnosti iz javnog života, među kojima su dramaturg Jelena Bogavac, sportski novinar Milojko Pantić i reditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Puriša Đorđević.

Ožegović je, posle predaje liste, novinarima rekao da je vreme da Beograd nastavi evropsku viziju koju je imao i gradonačelnik Nenad Bogdanović i da nastavi putem iz 2007. godine, kada je bio proglašen gradom budućnosti Jugoistočne Evrope.

"Vreme je da ključni principi u politici budu znanje odgovornost i pristojnost i vreme je da šansu dobiju oni ljudi koji imaju rezultate, znanje i ideje i znaju kako da ih sprovedu", poručio je Ožegović.

On je rekao i da je vreme da recept vođenja Novog Beograda, kada je on bio predsednik opštine i kada je, kako je rekao, taj deo grada postao sedište i mesto za zapošljavanje i bolji život, bude preslikan na ceo Beograd.

Ožegović je rekao da je potrebno da se više radi, slušaju sugrađani i rešavaju njihovi svakodnevni problemi, kao i da građani budu centar politike.

"Mi za ove ideje i ovu politiku tražimo podršku svih građana, jer mislimo da vremena više nema", rekao je Ožegović.

Izborna lista LDP za Beograd zove se "Čedomir Jovanović LDP", a slogan pod kojim će ta stranka izaći pred Beograđane jeste "Beograde, vreme je".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.