LDP pozdravio odredbe budžeta i kritikovao vlast zbog besmislica

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP pozdravio odredbe budžeta i kritikovao vlast zbog besmislica

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da u budžetu Srbije nikada nisu bili jasnije navedeni ekonomski parametri, ali je ocenio da je "jedna od besmislica" aktuelne vlasti to što je sednica Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o tom predlogu zakazana dan ranije.

"Onaj ko dolazi u parlament da bi s Vučićem vodio rat oko budžeta za 2017. godinu osuđen je na neuspeh", rekao je Jovanović novinarima u skupštini.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rečima, postoji puno prostora za "ratovanje" uključujući i lutanje zemlje između Brisela i Moskve, a kako je dodao LDP je uvek razdvajao interes zemlje od interesa Vučićeve stranke.

Jovanović je rekao i da bi "naravno bilo bolje" da je državni budžet poslat ranije u parlament ukazavši da bi trebalo promeniti zakon koji svaku vladu obavezuje na to.

"Nije bilo moguće poslati ga (državni budžet u parlament) pre dogovora sa Međunarodnim monetarnim fondom koji ima svoja pravila", rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, nikada pre ovogodišnjeg budžeta, u takvom aktu nisu bile jasnije navedeni ekonomski parametri a od toga treba odvojiti "ostale besmislice" vlasti.

Jovanović je u "besmislice" uz to što je sednica parlamenta juče zakazana za danas, ubrojao i slučaj Savamala, odnosno nelegalno rušenje objekata u tom beogradskom kvartu u aprilu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LDP pozdravio odredbe budžeta i kritikovao vlast zbog besmislica

Izvor: Blic, 04.Dec.2016

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da u budžetu Srbije nikada nisu bili jasnije navedeni ekonomski parametri, ali je ocenio da je "jedna od besmislica" aktuelne vlasti to što je sednica Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o tom predlogu zakazana dan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.