LDP podnela listu za izboru u Zemunu

Izvor: Mondo, 02.Maj.2013, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP podnela listu za izboru u Zemunu

Listu "LDP - Čedomir Jovanović" za lokalne izbore 2. juna, predvodi Bojan Đurić, narodni poslanik i član Predsedništva LDP, saopštila je ta partija.

Liberalno demokratska partija (LDP) podnela je danas izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine gradske opštine Zemun

Đurić je, predajući listu, rekao da su za LDP izbori u Zemunu suviše važni da bi bili predstavljeni isključivo kao lokalni, jer su oni izbori oko ključnih pravaca politike, i ne mogu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svedeni isključivo na komunalna pitanja, niti na apstraktnu borbu Vučića (Aleskandra, SNS) i Đilasa (Dragana, DS), odnosno naprednjaka i demokrata, kako to neki pokušavaju da učine, navodi se u saopštenju.

"Građanski, demokratski i preduzetnički Zemun ima za koga da glasa, mi smo alternativa sadašnjoj vlasti", poručio je Đurić.

Đurić je ukazao da je Zemun od 1996. godine bio žrtva sukoba na republičkoj političkoj sceni, da je ostavljan na margini i da je ekonomska situacija u toj opštini danas katastrofalna.

Da Zemun ima status grada, on bi sa svojih 200.000 stanovnika bio peti ili šesti grad po veličini u Srbiji, upozorio je Đurić i naveo da u Zemunu danas radi svega 50.000 ljudi, a samo između 2010. i 2012. godine zatvoreno je skoro 1.500 preduzetničkih radnji.

"Za nas na ovim izborima ne postoje favoriti unapred, mi ćemo na njima nastupiti i boriti se onako kako je to, recimo, uspela Borusija Dortmund u Ligi šampiona", zaključio je Đurić.

(Tanjug, foto: LDP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

LDP podnela listu za izbore u Zemunu

Izvor: Mondo, 02.Maj.2013

Listu "LDP - Čedomir Jovanović" za lokalne izbore 2. juna, predvodi Bojan Đurić, narodni poslanik i član Predsedništva LDP, saopštila je ta partija...Liberalno demokratska partija (LDP) podnela je danas izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine gradske opštine Zemun..Đurić je, predajući...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.