Izvor: B92, 22.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP održao izbornu konvenciju

Beograd -- Kandidat LDP-a Čedomir Jovanović sinoć je održao izbornu konvenciju u Beogradu.

Jovanović je, tom prilikom, poručio da su Srbiji potrebna otvorena evropska vrata, a ne kazne i sankcije i da zbog toga njena regionalna politika treba da bude drugačija.

"Na ovim izborima, mi tražimo podršku ljudi koji su razočarani činjenicom da je Koštunica premijer, koji su zgroženi činjenicom da je Jočić ministar policije, da je Bulatović šef BIA-e, da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << heroji Karadžić i Mladić, da nacisti marširaju Novim Sadom, a da mi moramo da ćutimo i da se povlačimo u stanove u kojima živimo sa našim roditeljima, osuđeni na repliku nesrećnih 90-ih", rekao je predsednik Liberalno demokratske partije.

"DS da napusti Vladu"

Čedomir Jovanović upozorio je predsednika Srbije Borisa Tadića da ne sme da ugrožava evropsku budućnost Srbije zarad opstanka Vlade i zatražio da Demokratska stranka napusti Vladu Srbije koja uvodi zemlju u konlifkt sa međunarodnom zajednicom.

Na pomolu je novi tajni dogovor unutar vladajuće koalicije, naveo je Jovanović u pisanoj izjavi i dodao da su "Koštunica i Ilić ponudom DS-u još jednom potvrdili antievropsku politiku koju simboliziju"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.