LDP dolazi na vlast voljom naroda, a ne stranke

Izvor: Beta, 01.Feb.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP dolazi na vlast voljom naroda, a ne stranke

BEOGRAD, 1. februara 2014. (Beta) - Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović rekao je u subotu da je 4. februar poslednji dan za politički dogovor sa partijama koje bi sa njima ušle u koaliciju za predstojeće parlamentarne izbore.

"LDP je alternativa i mi ćemo na vlast doći voljom naroda, a ne voljom neke stranke, sa željom da menjamo zemlju, jer je krajnje vreme za promene", rekao je Jovanović na Glavnom odboru stranke u beogradskom centru "Sava".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<
Demokratska stranka (DS) i Srpska napredna stranka (SNS) nisu na listi stranaka sa kojima bi LDP pravio koaliciju, već su, prema rečima Jovanovića, vrata otvorena Ligi socijaldemokrata Vojvodine (LSVM), Socijaldemokratskoj uniji, Asocijaciji slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS), regionalnim i manjinskim partijama.

Lider LDP-a naglasio je da su pred Srbijom brojni izazovi i veliki problemi i da zbog toga državom ne može da vlada jedan čovek ili jedna partija.

"Nema tako velikog vodj koji bi bez obzira na širinu njegovih pleća mogao da ponese Srbiju iz živog blata na neku stenu na kojoj bi mi kao nova generacija napravili državu", rekao je Jovanović.

Ocenio je da DS nije sposobna da "sama brine o sebi" i poručio demokratama da nastave svojim putem, ali da ne "kleveću LDP".

Jovanović je u svom govoru više puta oštro kritikovao bivšeg predsednika i funkcionera DS-a Borisa Tadića, ali i druge političke lidere zbog lošeg stanja u zemlji.

"Tadić neka se žali Tadiću, jer je sam sebi napravio štetu i uništio veliku šansu koja je bila pred Srbijom od 2004. do 2012. godine. Djilas neka se žali svojim tabloidima koje je pravio da uništavaju nas, ali su ostali gladni, pa danas jedu njega", kazao je lider LDP-a.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLAVNI ODBOR LDP: Na vlast voljom naroda, a ne neke stranke

Izvor: Kurir, 01.Feb.2014

DS i SNS nisu na listi stranaka sa kojima bi LDP pravio koaliciju, kaže lider stranke Čedomir Jovanović..BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović rekao je danas da je 4. februar poslednji dan za politički dogovor sa partijama koje bi sa njima ušle u kolaciju za predstojeće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.