LDP: Stranke, dajte programe!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Stranke, dajte programe!

Potpredsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Bojan Đurić izjavio je danas da će LDP građanima predstaviti realna i konkretna rešenja i pozvao druge stranke da i one to učine, umesto "pravljenja izbornog cirkusa tokom kampanje".

Liberalno demokratska partija krenula u kampanju za izbore  

Đurić je istakao da su političke partije ovu izbornu kampanju počele kao i sve prethodne - davanjem nerealnih obećanja i pravljenjem predizbornih koalicija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

"Mi ćemo u svojim merama biti vrlo konrketni: za svaku od svojih mera koju predlažemo mi ćemo pokazati koliko ona košta. LDP neće davati ni jedno populističko obećanje ili meru", rekao je Đurić novinarima u sedištu stranke.

 

Po njegovim rečima, program LDP, pod sloganom "Vreme je", fokusiraće se na reforme privrede, zdravstva, penzionog sistema, na promene u državnoj upravi i fondovima.

 

"Četiri nedelje je još ostalo, i mi krećemo sa svojim programom. (Druge stranke) Ako žele da se tome pridruže, ukoliko žele da vodimo normalnu političku debatu, dobrodošli su, ukoliko nastave izbornu kampanju da pretvaraju u cirkus, mi se na to nećemo obazirati", poručio je Đurić liderima drugih stranaka.

 

Dodao je da će LDP voditi dijalog s građanima, od kojih očekuje podršku za predstavljene mere. Kandidat LDP za gradonačelnika Beograda je Željko Ožegović, a ta stranka na poslaničke izbore izlazi u koaliciji sa Socijaldemokratskom unijom izlazi i Bošnjačkom demokratskom partijom Sandžaka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.